De kracht van karakter

Kinderen opvoeden is niet altijd eenvoudig.  Regelmatig hoor ik van ouders dat ze hun kind soms echt niet meer begrijpen. Ze vragen mij bijvoorbeeld of weet hoe het komt dat hun kind maar niet op wil schieten en regelmatig te laat komt. Of waarom hun zoon of dochter toch zo vaak zonder reden boos is.
En of ik dan een oplossing weet want ze worden er soms ‘gek’ van.

Leer je kind kennen vanuit zijn of haar karakter

Ieder mens heeft te maken met de verschillende stijlen van zijn of haar karakter.  Deze stijlen zorgen ervoor dat je op een bepaalde manier reageert op situaties. Op het moment dat je inzicht krijgt in de verschillende eigenschappen die de karakterstijlen met zich meebrengen, zal je zien dat er ineens een heleboel dingen duidelijk worden.

Persoonlijke groei en ontwikkeling

Als kinderkaraktercoach werk ik met een unieke test die kijkt naar welke drie karakterstijlen dominant zijn, maar ook aangeeft waar de ontwikkelpunten liggen en daar ga ik dan samen met jullie kind mee aan de slag. Want zodra je weet welke eigenschappen er bij een karakterstijl horen, zal het kind (en de ouders) beter leren begrijpen waarom er op een bepaalde manier op een situatie wordt gereageerd. Van hieruit kan het kind groeien in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling . Een blijvende verandering kan dan worden gegarandeerd.

Wil je meer weten of wat een karaktertest voor jouw kind kan betekenen? Neem gerust contact met me op.

Interessant? Volg of like gerust.
Follow by Email
Facebook
Facebook
LINKEDIN
INSTAGRAM
Follow by Email
Facebook
Facebook
LINKEDIN
INSTAGRAM