Coachingstraject op maat.

KanjerKids Kindercoaching staat voor een persoonlijke aanpak. Ik bied een coachingstraject op maat, afgestemd op jullie specifieke hulpvraag. Na een eerste telefoongesprek maken we een afspraak voor een oriëntatiegesprek. Tijdens dit gesprek leren we elkaar beter kennen en bespreken we de dingen die er spelen en waar jullie in de opvoeding van jullie kind(eren) tegenaan lopen. Ik maak een voorstel voor een coachingstraject met de hulpvraag waar we ons op gaan richten. Zo’n traject duurt meestal tussen de 2 tot 4 maanden, afhankelijk van de hulpvraag.

Tijdens het traject zie ik jullie kind gemiddeld eens per twee weken. Tijdens de sessies maak ik gebruik van verschillende creatieve materialen en spelvormen. Of we gaan naar buiten om te spelen, ontdekken en te leren. Ik stem daarbij steeds zorgvuldig met jullie kind af wat er nodig is om stappen of stapjes te kunnen zetten. Jullie kind bepaalt hierin het tempo.

Voor de sessie heb ik geen vaste eindtijd. Dit is afhankelijk van de ontwikkelingen op dat moment. Gemiddeld duurt een sessie 2 uur.

Wil je weten wat ik voor jullie kan beteken? Neem gerust contact met me op.

Follow by Email
Facebook
Facebook
LINKEDIN
INSTAGRAM